Over booklounger Helmar

Ik hou d’r van, van een stukje lezen. Maakt me niet zoveel uit: een artikel in de krant, een essay, een bijschrift op instagram of een serieus boekwerk: alles komt aan bod. Ben er redelijk obsessief in, een veelvraat als het gaat om boeken en alles dat met lezen te maken heeft.

Waar ik helemaal blij van word, is als ik niet alleen iets mag lezen, maar er ook nog iets van mag vinden. Op deze site vind je diverse recencies. Net zoals wat fijne bookstuff-achtige zaken zoals imposante boekenwinkels en fijne leesplekjes. Ik hoop dat jij er ook blij van word, en met net zoveel zin als ik een nieuw boek kiest en leest. 

Meer weten over mij?

Ik werk als bestuurssecretaris in het onderwijs, ben daarnaast mediator en mindfulnesstrainer. Ben getrouwd, moeder van 3 fijne jongens tussen de 13 en 18 jaar, met elkaar wonen we met veel plezier in Zwolle.

Samen lezen

Ik ben affiliate partner van Managementboek.nl: elke keer als jij een boek koopt via een linkje onder een van mijn recencies dan krijg ik daar geld voor. Het gaat dan om kleine bedragen, maar vele kleine beetjes maken dat ik weer een extra boek kan bestellen. 

Daarnaast is het zo dat ik regelmatig recenseer voor uitgeverijen. Zo heb ik boeken van Managementboek, Kosmos en diverse zelf-uitgevende-schrijvers gekregen. Ben je uitgever en wil je mij een boek sturen dat ik vervolgens hier in de Booklounge bespreek? Mail me dan, vind ik leuk en doe ik graag!

Helmar
Services

Booklounge
by Helmar Niemeijer

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial